Heinäkuun aikana ehti valmistua näyttötöiden lisäksi vapaa-ajalla vähän muitakin neuleita. Alkukuusta tikuttelin kummitytölle Kirsi Pussisen suunnitteleman Perhonen-tunikan taskuttomana Katian Bombaysta (väri 2006). Koko on 104/110 ja lankaa meni vain vajaat kaksi kerää. Iloiset värit, kiva malli ja miellyttävä materiaali takasivat sen, että tunika oli käyttäjälleen mieleen. Tätä oli myös todella kiva tehdä.

Tiskirättejä piti myös saada, joten nämä bamburätit valmistuivat Hjertegarnin Fönistä (väri 519).

Huivejakin tuli jälleen tikuteltua. Tämä Revontuli on jo viides valmiiksi saamani (kaksi on puikoilla parhaillaan). Syntymäpäivälahjaksi päätynyt huivi valmistui Hjertegarnin Kunstgarnista (väri 12) ja sain vain ihmetellä langan riittoisuutta. Lankaa kului vain 118g, vaikka huivista tulikin todella reilu ja tein vielä ylimääräisiä kerroksiakin.

Viimeisenä sain puikoilta pois ensimmäisen neulomani Anniksen. Omani toteutin ilman nyppyjä Noron Kureyon Sock Yarnista (väri S188). Lankaa kului vajaa kerä, joten piti sitten hommata vielä toinenkin kerä, jotta saan myöhemmin toteuttaa koko asustesetin.

Huiveja kuvailessa sain ikuistettua pari muutakin kivaa kesäkuvaa...